Ga waar je wilt

Niet langer afhankelijk zijn van je ouders? Geen gedoe met rijbewijzen of een lelijke helm? Met een fatbike ga en sta je waar je wilt.
Een beestachtige fiets

Net als de Pinscher hond is onze fiets pijlsnel, en niet te stoppen. Kan jij dit beest temmen?

De beste fatbike

Brengt je overal, op elk terrein en met een grote batterij capaciteit. En wat goed is, hoeft niet altijd het duurst te zijn. Jij snapt dat. En daarom kies je de Pinscher.

Met telefoonhouder

Je route aan op Google Maps? Of je Spotify makkelijk bedienen onderweg? Hebben we geregeld dankzij onze telefoonhouder.

Pijlsnelle fatbikes

Onze fatbikes starten erg snel en kunnen maar liefst 110km op één accu rijden. Je zit met onze krachtige 250W motor in no-time aan de limiet van 25 km/u. In tegenstelling tot scooters, brommers of elektrische fietsen met een hogere snelheid (speed pedelecs), is voor onze fatbike geen rijbewijs nodig! Zo hoef je ook geen helm te dragen en kun je heerlijk cruisen op alle terreinen, zoals sneeuw, zand en ruige paden.

Spring maar achterop

Je vriend(in) neem je zo mee op de W1. De W1 heeft een ruime duo-seat waar je comfortabel op kan zitten, en het frame kan tot 150 kg aan gewicht dragen. Samen uit samen thuis!

Een fatbike kiezen

We hebben 2 modellen: de W1 series en de W3 series. De W1 is de classic fatbike, de W3 is weer iets beter in het OV (opvouwbaar). Het is maar net wat je het liefst hebt!

 

Maak thuis een testrit

Eerst zien dan geloven? Wij komen graag bij jullie thuis langs zodat je de W1 of W3 kan uitproberen.

 

Onze dealers

Onze fatbikes bij de dealer bekijken? Bekijk de kaart via de knop en vind jullie dealer.

FAQ

Bij ons is de telefoonhouder altijd inbegrepen!

Wij combineren gave moderne frames met toponderdelen voor een scherpe prijs. Beauty & beast dus.

Als je goed op je fatbike past hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Gaat het toch mis neem dan contact met ons op. We hanteren het Happy Pinscher Plan en afhankelijk van de omstandigheden kunnen we voor €500 euro een nieuw frame aanbieden. 

Een fatbike heeft net als de meeste fietsen een sleutel om te starten. Maar wij adviseren je een ART 2 slot te kopen en je bike altijd vast te zetten, voor extra veiligheid

Je krijgt bij ons bij aflevering altijd een proefrit zodat je zeker weet of de fiets bevalt.