Veelgestelde vragen

Algemeen

De W1 is een echte fatbike met de klassieke “motor” uitstraling. Bij de W1 heb je een duo-seat zodat je een vriend(in) mee achterop kan nemen. De W3 is in tegenstelling tot de W1 opvouwbaar, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen met het OV of in de auto. De W3 heeft tevens een bagagedrager, de W1 heeft dat niet. De W3 is beter geschikt voor lange mensen (> 18.5m) of mensen met rugklachten, omdat het stuur en zadel verstelbaar zijn en de W3 door de speciale vering soepeler over hobbels rijdt.

Ja, dat kan! We komen bij jou thuis langs. Je kan via deze pagina zelf een datum en tijd kiezen wat jou het beste uitkomt. We vragen wel voor het maken van de afspraak €15 borg. Dit krijg je na afloop van de testrit terug - ook als je geen fiets aanschaft. Zeg je binnen 24 uur voor aanvang de afspraak af? Dan ontvang je je borg níet terug.

Dat is zeker mogelijk. Je kan twee dingen doen: je kan via deze pagina een dealer zoeken waar je de fiets kunt bekijken en aanschaffen. Heb je geen dealer in de buurt? Dan kun je ook via onze website een proefrit aan huis boeken. Na het maken van de proefrit kun je besluiten of je de fiets wilt kopen.

Garantie & Retouren

Als je een fiets wilt retourneren, neem dan contact met ons op. We zoeken samen dan een geschikte datum en tijd voor de ophaling van de fiets te regelen. Om in aanmerking te komen voor een retournering, moet de fiets in zijn originele staat zijn, zonder enige tekenen van gebruik of slijtage.

Ja! Wij bieden 2 jaar garantie op het frame, en op de accu 2 jaar of 10000 km (afhankelijk wat het eerste voorkomt). Let wel, je zult beurten moeten laten verrichten om aanspraak te kunnen maken op garantie. Na 500/2500/4500/6500 km zul je door een professional moeten laten checken of alles goed is. Vind een dealer locatie bij jou in de buurt.

Veiligheid

Nee, dit is niet mogelijk. Wettelijk mogen fatbikes maar tot 25 km/u gaan. Het is technisch onmogelijk gemaakt om Pinscher fatbikes op te voeren.

Techniek & Onderhoud

De banden van een fatbike moet je oppompen tot 3 bar of 43 PSI.