Over ons

Wij zijn een startup uit Amsterdam. Vanuit onze werkplaats aan de Lemelerbergweg 41 werken wij aan de huidige modellen en aan de toekomst van elekrische mobiliteit. Dit doen we met een klein maar sterk team, en onze partners.

Let's go outside

Wij zijn Pinscher. Wij geloven in het “echte” leven, buiten. Avontuur met vrienden, of gewoon zelf op pad. Niks moet jou tegenhouden. En jou daarbij helpen is onze missie. Een fatbike maakt jouw stad zoveel groter... dat zul je ontdekken!

Wij geloven in kwaliteit

In ons team combineren we ondernemerschap met het hoogste technische kennisniveau van e-bikes. Dit alles om de ‘’fatste’’ bikes te ontwikkelen. Wij geloven daarbij dat je moet betalen voor wat je krijgt, niet het merk. Bij ons geen matige bouwkwaliteit voor opgepompte prijzen. Wij selecteren nu bestaande frames en monteren die af met door ons geselecteerde onderdelen. Echte Nederlandse fietskennis, toegepast op de fatbike.

Makkelijk onderhoud

Voor alle Pinscher modellen houden we voldoende reserve onderdelen op voorraad, om jou altijd binnen 48 uur weer op een perfect rijdende fiets te hebben.

We adviseren om de fatbike na de eerste 500 km een beurt te geven, en vervolgens per 2000 gereden kilometers of het verstrijken van 6 maanden sinds de laatste beurt. We snappen dat je niet voor elk ‘’dingetje’’ gelijk naar een servicepunt wil. Daarom zijn alle niet-elektrische onderdelen bij ons erg makkelijk te vervangen. Is je accu of motor toch aan vervanging toe? Dan hebben wij servicepunten voor je klaarstaan.