Veilig op avontuur

De wereld is veranderd, en de meeste kinderen beleven hun avontuur online. Wil jij je kind inspireren om weer op pad te gaan? Een veilige fatbike daagt je kind uit om op pad te gaan. Weer eens wat anders dan een middagje gamen.

Je kind veilig op de fatbike

De fatbike is super populair bij jongeren. Wij hebben een fatbike
ontwikkeld die niet alleen snel is, maar ook veilig en betrouwbaar! De W1 en W3 series zijn ontworpen met duurzame materialen en beschikken over geavanceerde engineering met aandacht voor detail, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan terreinen, zoals sneeuw, zand en ruige paden. Kies een fatbike van Pinscher: veilig en betrouwbaar.

Niet op te voeren

Pinschers kunnen niet harder dan 28 km/u op de teller (de facto 25 km/u). Dit komt omdat de trapondersteuning ophoudt bij die snelheid. Dat is niet te veranderen, niet via het hoofdmenu, niet via de systeem parameters.

Betrouwbare remmen

Goede remmen zijn zeer belangrijk om veilig elektrisch te rijden, maar helaas heeft niet elke fatbike kwaliteitsremmen. Daarom hebben wij onze Pinscher fietsen afgemonteerd met krachtige stabiele hydraulische remmen, die in welke weersomstandigheid dan ook, een uitstekend remvermogen behouden.

Doe-het-zelf-onderhoud

Een fatbike is een stevige aankoop. Bij deze aankoop krijg je twee setjes remblokken ter waarde van 70 Euro cadeau. Wat willen we daarmee? Wij nodigen de berijder uit om na het bekijken van de video, zelf remblokken te vervangen,
banden te plakken en te verwisselen. Zo bespaar je geld, en leert je kind ook een nieuwe vaardigheid.

Wij helpen je kiezen

Een goede fatbike heeft brede banden, een sterke motor, voldoende batterijcapaciteit, en een stevig frame. Zo hebben onze fatbikes een actieradius van 100km! Wil je de fatbike eerst zien en uitproberen voor je een aankoop doet? Groot gelijk. Daarom kan je bij ons een testrit aan huis boeken. Aankoop al gedaan? Dan kun je binnen 30 dagen je fatbike retourneren als je niet volledig tevreden bent.

Nooit meer 'taxi'

Natuurlijk doe je alles voor je kind, maar je bent liever meer dan een taxi. Onze fatbikes gaan maximaal 25 km/u, in Nederland de maximaal toegestane snelheid voor fatbikes en andere e-bikes, zo kan jouw kind zelf grotere afstanden af leggen. En houd jij tijd over om andere dingen te regelen. Of iets voor jezelf te doen.

 

Maak thuis een testrit

Eerst zien dan geloven? Wij komen graag bij jullie thuis langs zodat je de W1 of W3 kan uitproberen.

 

Onze dealers

Onze fatbikes bij de dealer bekijken? Bekijk de kaart via de knop en vind jullie dealer.

FAQ

Helaas is dit (nog) niet mogelijk. We zijn bezig met accessoires te ontwikkelen voor Pinscher fatbikes, dus hopelijk kunnen we hier over niet al te lange tijd met 'ja' antwoorden!

Pinscher bikes zijn gemaakt met een robuust frame die niet stuke te krijgen is. Remmen is geen probleem dankzij krachtige stabiele hydraulische remmen, die in welke weersomstandigheid dan ook, een uitstekend remvermogen behouden. Tot slot hebben onze fatbikes een maximumsnelheid van 25 km/u (wat ook wettelijk het maximum is), en kunnen ze op geen enkele manier opgevoerd worden. Zo weet jij zeker dat je kind veilig op de weg is.

Nee - een fatbike geldt voor de wet als gewone e-bike en voor e-bikes geldt geen helmplicht.